Оддамна се знае дека не можете да поминете покрај вашето куче незабележано, а тоа  најдобро го докажува видеото објавено на страницата на Инстаграм на маламутот Харуки.

Харукија бил подложен на експеримент од неговото семејство за да тестира дали ќе ги препознае на улица доколку се маскираат.

Додека се шетал, сопственичката поминала покрај него со маска на лицето.

Иако беше тешко да ја препознае, тој веднаш ја помириса, па нагло се сврте и ја повлече жената што го водеше назад. Скокна на својата сопственичка и ја бакна.

„Ова ми го разубави денот“, коментира едно лице.