Ѕвездата на турската серија „Невозможна љубов“, актерката Ебру Шахим го кажа судбоносното „да“ на кошаркарот Чеди Осман, а свадбената церемонија одржана во Македонија привлече големо внимание низ регионот.

Турската актерка Ебру Сахин (28), која ја освои македонската публика со главната улога во серијата „Невозможна љубов“, се омажи за турскиот кошаркар и НБА ѕвезда Чеди Осман (27), а свадбената церемонија се одржа во Охрид, бидејќи спортистот е по потекло од оваа земја.

На церемонијата присуствувале семејството и пријателите, а ќе се слави и во Чешме, Турција, каде се сретнал парот.