реклама

ОДНОСОТ помеѓу снаа и свекрва не е секогаш идеален, а некои сметаат дека на тоа може да влијае и хороскопот. И навистина, според астролошките верувања, постојат три хороскопски знаци во кои се раѓаат свекрви кои сакаат да се мешаат во се, па затоа важат за најлоши свекрви.

Рак

реклама

Свекрвата под знакот Рак често делува весело, љубезно и насмеано, но кога подобро ќе ја запознаете ќе сфатите дека сака да си го пика носот таму каде што не му е местото и да предизвикува конфликти во семејството. Некогаш се чувствува навреден од ситници и тогаш е способен да направи шоу ако има публика. И покрај тоа, доколку и кога е потребно, таа е подготвена да им помогне на синот и снаата.

Лав

реклама

Ако имате свекрва Лав која од време на време ве гледа со неодобрување, веројатно сте заборавиле да и дадете комплимент. Лавовите сакаат да бидат во центарот на вниманието, а комплиментите им се важни бидејќи тогаш се чувствуваат ценети. Од друга страна, свекрвите Лав обично ги обожаваат своите внуци и едвај чекаат да ги поканите кај вас.

Овен

реклама

Разговорот со свекрва под знакот Овен може да биде пријатен. Тие често им нудат совети, помагаат или ги чуваат своите внуци без воопшто да ги прашате. Но, може да се случи да претераат и да почнат да го пикаат носот во се што се однесува на вашиот брак. Сепак, тие не се штетни на долг рок, а нивното присуство може да донесе многу насмевки.

реклама