Пластичните операции речиси и да станале секојдневие и се прифатени од страна на луѓето.

Имено, 24-годишната Бугарка Андреа од Софија сакајќи да изгледа како барбика, направила дури 26 пластчни операции.

После повеќекратната интервенција од страна на стручните лица, резултатот навистина е очигледен, но судејќи според фотографиите кои ги објавува на социјалните мрежи се чини дека не го добила посакуваниот изглед.

Благодарение на ваквите хируршки интервенции таа стана многу популарна и не само во Бугарија туку и во целиот свет, пишуваа бугарските таблоиди.