реклама

Корисниците ширум светот објавија проблеми со Фејсбук оваа вечер.

Над две илјади корисници ширум светот вечерва пријавија проблеми на платформата Downdetector.

реклама

Корисниците велат дека не можат да споделуваат објави на оваа социјална мрежа, а некои од нив не можат да се логираат на своите профили.

Корисниците пријавиле проблеми со апликацијата, но и со десктоп верзијата.

реклама

Фејсбук се прекина околу 18 часот по наше време.

реклама