реклама

ОВЕН може да се заљуби оваа недела. Овој огнен знак се карактеризира со храброст, страст и енергија, па затоа не е чудно што неговите членови ќе бидат фокусирани на нивните романтични врски или мотивирани да најдат љубов.

За Овните кои моментално се сингл, оваа недела ќе биде одлично време за отворање на нови љубовни можности. Тие можат да се среќаваат на социјални настани или да користат онлајн апликации за запознавање за да запознаат некој нов. Со својата самодоверба и храброст сигурно ќе го привлечат вниманието и ќе го разбудат интересот на потенцијалните партнери.

реклама

Овните кои се веќе во врска ќе се чувствуваат многу романтично оваа недела. Тие можат да бидат расположени за разни состаноци и нови авантури со своите партнери. Исто така, може да се појави некои нови идеи кои ќе ја зачинат врската и ќе го вратат срцето на партнерот.

реклама