Овие три знаци сите ги сакаат. Нивната енергија е заразна, а ги сакаме затоа што се добри луѓе. Дополнително, освојуваат и со својот ентузијазам, поинаков поглед на светот и големо срце.

Водолија

Водолиите се оригинални сонувачи чија фантазија ги надминува сите граници на реалноста. Со нив ни е забавно, затоа што ќе не одведат во свет кој не го познаваме, во светот на фантазијата, свет во кој и Петар Пан совршено би си поминал. Сериозни се само кога треба да дадат вистински пријателски совет. Сакаат еднаквост и правда. Нивниот интелект ги воодушевува сите кои разговараат со нив. Тие ја започнуваат забавата и секогаш се добро друштво. Знаат да ги мотивираат другите, затоа што и самите се мотивирани и во добро расположение. Ако сте го освоиле срцето на Водолијата, тие ќе направат се за да ве усреќат.

Лав

Адреналинот и забавата се составен дел од кралската личност на Лавот. Тие нема да ви дозволат да паднете во рутината на досадното секојдневие. Тие го сакаат животот и луѓето, а најмногу се сакаат себеси. Прво ќе си угодат себеси, а потоа и на другите. Нивниот ентузијазам е заразен. Доколку ја сфатите нивната егоцентричност на вистински начин, нивните шеги и постапки ќе ви бидат и симпатични. Овој знак е романтичен и сака мали знаци на внимание. Шармираат и заведуваат се околу себе. Лавовите се одговорни и ако им значите тие ќе се грижат за вас. Секогаш ќе се трудат да бидат најдобри, што можеби и не е лошо, затоа што секогаш ќе настојуваат да бидат најдобри партнери, пријатели и љубовници. Нема да ве изневеруваат, затоа што немаат сила да се трудат околу сите луѓе, само околу тие што им значат.

Шкорпија

Лојалноста на овој знак ќе ве освои од старт. Шкорпиите се најдобри другари за цел живот. Никогаш нема да ви ги издаде тајните и ќе ви бидат посветени. Идеални се за разни будалаштини и со нив ќе се чувствувате повторно млади. Секогаш имаат енергија без оглед на тоа колку години имаат. Го ценат тоа што го правите за нив и никогаш нема да го заборават тоа. Ќе ви даваат искрени совети: Од кариера до изглед. Со нив ниту една тема не е табу, дури ни сексот. На овој знак можете да му ги кажете сите тајни, но и скриени фантазии и фетиши. Шкорпиите се подготвени отворено да зборуваат за се и никогаш нема да ве осудуваат.

ХОРОСКОП