реклама

СРЕЌА е субјективен поим и зависи од личното искуство на секој човек, но астролозите издвојуваат три датуми во април 2023 година кои може да се сметаат за интересни.

8 април 2023 година

реклама

Сабота, кога планетите Уран и Сатурн ќе бидат во тројка, што може да донесе позитивни промени и новости во деловните и семејните односи.

18 април 2023 година

реклама

Тој ден е првиот млад во април. Во астрологијата, Лавот претставува почеток на нов циклус и нов почеток, кој може да донесе позитивна енергија и нови можности. Покрај тоа, 18 април 2023 година ќе биде денот кога Венера ќе биде во добра позиција, што може да донесе силна и хармонична врска или поволни финансиски можности.

29 април 2023 година

реклама

Овој ден ќе биде одличен за сите кои се занимаваат со креативна работа бидејќи Нептун ќе биде во добра позиција.

реклама