реклама

Рак

Раковите се познати по нивната емпатија и чувствителност. Емотивно се врзуваат за другите луѓе. Тие се многу чувствителни и лесно се навредуваат, но исто така се подготвени да дадат се од себе за да им помогнат на своите најблиски. Доколку барате некој кој ќе ве разбере и ќе биде тука за вас кога ви е тешко, Ракот е вистинскиот избор.

реклама

Риба

Рибите се вториот најемоционален знак во Зодијакот. Тие се многу интуитивни и често се водени од нивните чувства. Имагинативни се и креативни, но се и многу ранливи. Поради нивната чувствителност, тие се многу грижливи и внимателни кон другите, што ги прави многу убави луѓе.

реклама

Вага

Вагите се многу емотивни и често се борат со донесување одлуки бидејќи сакаат да избегнуваат конфликти и непријатни ситуации. Тие се многу социјални и сакаат да бидат сакани и прифатени од другите. Тие се внимателни кон другите и честопати ќе се жртвуваат за да направат некој друг да биде подобар.

реклама