реклама

Одмаздата најдобро се служи ладно. Многумина ќе тргнат по патот на одмаздата откако ќе доживеат голема неправда во животот. Ако неодамна сте повредиле некого, прочитајте за да дознаете како таа личност ќе ви возврати.

Овен

реклама

Родените во овој знак брзо се одмаздуваат, без да размислуваат премногу. Нивната одмазда е директен удар, најчесто физички или вербален, по што веднаш се свртуваат кон нови работи во животот.

Бик

реклама

Биковите се познати по својата тврдоглавост, па кога ќе одлучат да возвратат, тоа го прават систематски и методично. Нивната одмазда може да биде долг, но многу ефикасен процес.

Близнаци

реклама

Тие го користат својот остар јазик за одмазда. Тие можат да бидат мајстори за сарказам и иронија, а со зборови им се одмаздуваат на оние што ги повредиле на ист начин како што и самите биле повредени.

Рак

Ракот е емотивен, па неговата одмазда често е поврзана со емоции. Се користи со манипулирање со чувствата или предизвикување вина кај личноста која го повредила.

Лав

Лавовите сакаат да бидат во центарот на вниманието, а кога ќе им се одмаздат, сакаат да се погрижат сите да го видат тоа. Нивната одмазда е театарска и драматична, со желба да импресионираат и да остават трага во општеството. Тие сакаат да им покажат на сите што се случува кога некој ќе ја предизвика нивната гордост.

Девица

Девиците се познати по нивното внимание на деталите и аналитичкиот ум. Нивната одмазда е осмислена, прецизна и ефикасна. Често е насочена кон слабостите на личноста која ги повредила. Сакаат да користат информации од другите за да ја постигнат својата цел.

Вага

Таа бара хармонија и рамнотежа во сè. Одмаздата е совршена за нејзината рамнотежа. Нејзиниот пристап е суптилен, често преку манипулации и умствени игри. Таа сака личноста која ја повредила да ја почувствува истата болка низ која поминала.

Скорпија

Скорпиите се познати како најинтензивен знак кога е во прашање одмаздата. Нивната одмазда е длабока, страсна и често многу болна. Ќе бидат задоволни само кога ќе видат дека другиот е целосно скршен.

Стрелец

Луѓето под овој знак се слободоумни и оптимисти, па често се оддалечуваат од ситуацијата пред да се впуштат во одмазда. Меѓутоа, ако одлучат да возвратат, тоа ќе биде искрено и директно. За луѓето кои ги повредиле, тоа може да биде исклучително болно.

Јарец

Јарците се дисциплинирани и сериозни, а нивната одмазда е методична и планирана. Јарецот трпеливо ќе го чека вистинскиот момент, додека не биде сигурен дека неговата одмазда сигурно ќе вроди со плод.

Водолија

Иновативна и уникатна, одмаздата во Водолија е неконвенционална и неочекувана. Тие ќе го искористат својот интелект и креативност за да смислат оригинални начини на одмазда.

Риба

Рибите се сочувствителни и чувствителни, а нивната одмазда често е пасивна и индиректна. Тие често користат суптилни начини да го покажат своето незадоволство на луѓето кои ги повредиле. Тие се потпираат на сопствените емоции за да предизвикаат сожалување и вина од оние што ги повредиле.

реклама