Факт е дека повеќето  од најубавите жени најсчесто се сами, или пак влегуваат во некоја кратка врска. Што мислите зошто е тоа така? Она што прави одредена личност да остане сингл е вообичаено она што ја чини да биде и сексапилна.

Еве за што станува збор:

1. Убавите девојки имаат посилна личност

Постои голема разлика помеѓу тоа да се биде секси и убав. Секој може да биде убав, но да се биде секси е нешто сосема поинакво. Тоа доаѓа со самата личност.

2. Живеат за пријателките

Секси дамите не ги оставаат пријателките во истиот момент кога ќе се појави некој маж. Пријателите им се секогаш на прво место.

3. Не очајуваат

Убавите девојки вообичаено ги користат социјалните мрежи за да споделат фотографии со своите пријатели или пак некои смешни фотографии.

4. Мажите не се нивен приоритет

Фините девојки стануваат на време, остануваат трезни, се однесуваат заинтересирано и кај нив хемијата сè уште не е покажана, но љубовта расте со трпение.

Секси девојките пак, го откажуваат состанокот затоа што не можеле да станат од кревет до пет после пладне, но ветуваат дека ќе се оддолжат.

5. Мажите мислат дека тие се веќе зафатени

Затоа што се секси, мажите мислат дека веќе имаат маж покрај нив., или пак помислуваат дека се надвор од нивната лига. А тоа им прилега совршено.