Дел од министрите на земјите учеснички на Самитот на ОБСЕ го бојкотираа говорот на шефот на руската дипломатија, Сергеј Лавров.

Тие станаа и ја напуштија салата веднаш откако претседавачот, Бујар Османи го најави говорот на рускиот министер.

Прикажи повеќе