реклама

СИТЕ хороскопски знаци имаат свои силни страни, но денес да наведеме некои од потенцијалните слабости на секој хороскопски знак.

Овен: склони се на нетолеранција и ненадејни и импулсивни одлуки.

реклама

Бик: понекогаш се премногу тврдоглави, посесивни и склони кон мрзеливост.

Близнаци: лесно се прекинуваат во разговор и лесно губат интерес; тие се површни и имаат тенденција да избегнуваат тешки или непријатни теми.

реклама

Рак: понекогаш може да биде премногу емотивен и неодлучен, склон кон претерано размислување и анксиозност.

Лав: имаат тенденција да бидат егоцентрични, тврдоглави и бараат премногу внимание и восхит.

реклама

Девица: имаат тенденција да ги критикуваат другите и самите себе, знаат да бидат премногу строги и се претежно перфекционисти.

Вага: понекогаш се премногу неодлучни и имаат тенденција да избегнуваат конфликти, имаат потешкотии да донесуваат одлуки и лесно се манипулираат.

Скорпија: тие имаат тенденција да бидат љубоморни, посесивни и одмаздољубиви, а понекогаш може да бидат премногу мистериозни и параноични.

Стрелец: склони се на неодговорност, површност и импулсивност, понекогаш делуваат арогантно и бесчувствително.

Јарец: склони се на строгост, песимизам и непрекината работа, а понекогаш се премногу груби и ладни.

Водолија: понекогаш се премногу индивидуалисти, имаат тенденција да бидат независни до тој степен што ги отфрлаат човечките емоции и потреби.

Риби: имаат тенденција да им недостига самодоверба, па чуваат сè за себе за да избегнат конфликт, тие се површни и затоа имаат тенденција да бараат утеха во пијалок.

реклама