реклама

СПОРЕД астрологијата, знаците под влијание на Сонцето, како Овен, Лав и Стрелец, можат да бидат повеќе склони кон чувство на супериорност и самодоверба. Овие знаци се познати по својата храброст, ентузијазам и оптимизам, поради што во повеќето ситуации ќе мислат дека се подобри од другите.

Овните се конкурентни и сакаат да преземаат иницијатива. Нивната желба да бидат први и најдобри може да ги наведе да дејствуваат без да размислуваат за последиците, па понекогаш може да изгледаат агресивно или арогантно. Лавовите сакаат да бидат во центарот на вниманието и често ги потценуваат другите и нивните способности. Стрелците се толку самоуверени што ќе ви го фрлат она што го мислат во лице, па затоа некои ги сметаат за сурови. Ова е една од причините зошто се чувствуваат како да се родени во погрешно време и на погрешно место.

реклама