реклама

Корисниците ширум светот известуваат дека популарната социјална мрежа Инстаграм е прекината и дека не можат нормално да ја користат оваа мрежа.

Падот на Инстаграм е забележан и на страната „Даундетектор“, а масовно за проблемот пријавиле и корисници од регионот.

реклама