реклама

Пожарникарите од Загреб на Фејсбук објавија дека спасиле срна која доживеала несреќа.

„Спасување на срна што падна во поток и одводен канал во Подсуседски доље“, напишаа покрај фотографиите од спасувањето.

реклама

Малата срна, судејќи по фотографиите на кои ја држи пожарникарот, не се противела на спасувањето.

реклама