Лошиот интимен живот и тоа како може да доведе до проблеми во бракот или врската.

Да бидеме искрени, секој маж сака да има партнерка покрај себе, за која велат дека е „добра во кревет“.

А мажите велат дека жената е добра во кревет, доколку ги исполнува овие неколку критериуми.

Ако имал повеќе од еден оргазам за време на односот кој траел неколку часа

Ако успеавте да го возбудите дури и откако го доживеа најголемото задоволство, тој ќе ве смета за жена која е добра во кревет.

Заспал веднаш по сексот

Ова не е недостаток на внимание, туку едноставно, жената успеала да ја исцеди целата енергија од него.

Заборавил дека имал напорен ден

Добриот секс ги промени неговите чувства и наместо замор, мажот сега се чувствува среќен и опуштен.

Неговото лице има насмевка што не сака да ја тргне

По добриот секс, мажите имаат насмевка која не можат да ја симнат од лицето со часови. Ова е јасен знак дека жената била добра во кревет.

Мажите ги ценат жените кои никогаш не одбиваат покана за секс

Дури и кога е уморна или тажна, според мажите, жената не треба да одбие покана за секс.

Немате навика да брзате со предигра

Предиграта е многу важна во сексуалниот однос. Сакате мажот да ужива во вашиот допир во секое време, не брзајте со предиграта, а мажите мислат дека тоа го прават жени кои се добри во кревет.

Подготвени сте за нови пози

Мажите сакаат кога жената е подготвена да експериментира во кревет и кога со нетрпение сака да проба нови пози со својот партнер.

Не ви е непријатно кога користите сексуални помагала

Подготвени сте да ги исполните сите негови желби, исто како што тој е подготвен да ги исполни вашите.

Немате срам

На мажите им се допаѓа кога жените се чувствуваат опуштено покрај нив – дури и кога не носат ништо.