реклама

Зависноста од мобилните телефони може да се развие кај секого, без разлика на хороскопскиот знак и зависи од многу фактори, вклучувајќи ги личните навики, околината, пристапот до технологијата и друго. Но, ако гледаме низ призмата на астрологијата, некои хороскопски знаци можеби се повеќе склони кон прекумерна употреба на технологија, особено смартфони.

Близнаци

реклама

Љубопитни по природа и секогаш во потрага по нови информации, Близнаците постојано ги користат своите мобилни телефони за комуникација, социјално вмрежување или истражување.

Водолија

реклама

Познат како знак кој сака технологија и иновации, Водолијата може да помине многу време користејќи го својот паметен телефон.

Девица

реклама

Девиците се познати по тоа што се организирани и детални, па затоа ќе ги користат своите мобилни телефони како алатка за планирање и организирање 24/7.

Овен

Овните сакаат да бидат во тек со најновите трендови, па немојте да се изненадите ако постојано ги користат своите мобилни телефони за најновите вести и ажурирања.

реклама