Актерката Алис Еванс (49) неодамна откри дека нејзиниот сопруг Џоан Грифит ја изневерувал три години, а сега јавно и се обрати на љубовницата.

Актерката уште еднаш јавно им се обрати на актерите, а на љубовницата на сопругот м испрати „извинување“:

– Само сакам да им се извинам на сите оние луѓе кои мислеа дека сум груба кон Бјанка (љубовничката на мојот сопруг) објавувајќи фотографија од мене и мојата 20-годишна љубов. Сигурно ја заболела и идејата дека можеби сè уште спие со сопругата, па дури и се фотографира со неа.
Жал ми е Бјанка. Тој е секако твој. Го исеков од фотографијата. Сега нема да се грижиш. Алиса те сака.