Втора емисија од втората сезона од емисијата Регионален Робин Худ.

Оваа емисија ќе разговараме:

Серијал од документарни емисии и истражувачки стории од Македонија, Косово, Србија, Црна Гора и Босна и Херцеговина

  • Ковид 19 – мерки и вакцинација
  • Свиркачи
  • Загадување на воздухот
  • Напади врз новинари
  • Растот на цените и животниот стандард
  • Фемицид

Секоја недела со почеток во 15:30, само на ТВ21