Кутрите Американци се исплашија во секунда како никогаш во животот, и двајцата беа буквално на работ да се онесвестат од страв, но судбината сепак им се насмевна.

Кога ги видоа толку исплашени, Мексиканците почнаа да ги тешат и да ги уверуваат дека нема да им прават проблеми.

„Ве молам, не ybивајте, на пат сме да ја видиме мајка ми“, извика кутриот Арон, кој од секунда во секунда му снемуваше паника и шok.

„Нема проблем, нема проблем, но не доаѓајте повеќе во овие краишта“, им рече на крајот Мексиканецот Фелипе на туристите.