Во видео интервју за 24инфо.мк министерката се осврна на актуелната безбедносна ситуација, поддршката кон Украина, но и за политичката состојба во државата и подготовките за претстојните двојни избори што треба да се одржат следната, 2024 година.

Превземено од 24инфо.мк