таг: Ретклиф

Џим Ретклиф, конкурент на Катар за купување на Манчестер Јунајтед

0
Најбогатиот Британец, Џим Ретклиф, испрати официјална понуда за купување на Манчестер Jунајтед. Неколку часа пред истекот на рокот за испраќање на понудите, беше...