fbpx

таг: „Космос“

Пике и „Космос“, тужба против Меѓународната тениска федерација

0
Жерар Пике и неговата групација „Космос“, подготвиле тужба против Меѓународната тениска федерација (ИТФ). Во тужбата се тврди дека незаконски им бил раскинат договорот...