таг: Frappart

Фрапар, првата жена што направила вакво нешто на Светското првенство

0
Како одговор на критиките за кршење на правата на жените, во Катар се пишува историја....

Првата жена која судела натпревар на Светското првенство за мажи

0
Стефани Фрапар влезе во историјата на фудбалот како првата жена која судела натпревар на Светското...