таг: „BBC“

Пристигнати се дури 6.417 жалби: „Кој е одговорен за ова, мора...

0
Британската телевизија „BBC“ доби 6.417 поплаки откако реши да не ја прекине програмата за време на реанимацијата на данскиот фудбалер Кристијан Ериксен, кој...