таг: Атаман

Тренерот на Анадолу Ефес, хоспитализиран во Истанбул со пневмонија

0
Тренерот на Анадолу Ефес, Ергин Атаман е хоспитализиран во Истанбул со пневмонија, потврди турскиот клуб,...