таг: Age“

Според австралиските медиуми најверојатно денес ќе падне одлука за Новак Ѓоковиќ,...

0
Австралискиот портал „The Age“ јавува дека австралискиот министер за имиграција, Алекс Хок, најверојатно денеска (петок) ќе донесе одлука за евентуалната депортација на Новак...