таг: 67то

Македонската фудбалска репрезентација ја завршува 2021 година на 67-то место на...

0
Македонската фудбалска репрезентација ќе ја заврши 2021 година на 67-то место на ранг-листата на ФИФА, што во годината во која „црвено – жолтите“...