таг: 328481900

Видеолотарија со донација од 3,284,819,00 реконструираше мултифункционално игралиште во Липково

0
Под слоганот ИГРАЈ СО НАЈДОБРИТЕ, со донација од 3,284,819,00 денари Видеолотарија го пушти во употреба...