таг: 2019/20

Премиер лигата во сезоната 2019/20 имаше 3,2 милијарди гледачи, двојно повеќе...

0
Вкупната публика во Премиер лигата во сезоната 2019/20 ја надмина публиката во Лигата на шампионите кога започна пандемијата на коронавирус. Студијата на...