fbpx

таг: ​​признава

На Госенс ​​повеќе не му е потребен дресот на Роналдо

0
Робин Госенс ​​признава дека неговиот настап за Германија против Португалија бил незаборавен ’и овој пат, како што тврди тој, не побарал дрес од...