fbpx

таг: „јунаци

Македонската фудбалска репрезентација има и „јунаци во сенка“ – Д-р Борислав...

0
Македонската фудбалска репрезентација има и „јунаци во сенка“, луѓе кои работат со фудбалерите, но не премногу често ѝ се познати или се експонирани...