таг: Штефан

Ѕвездите на Кил се Ковид позитивни, не доаѓаат во Скопје?

0
Кил на натпреварот со Лемго настапи без Сандер Сагосен и Штефан Вајнхолд. Сега се знае и зошто. Во голема белја се најде...