таг: Шабан

Tрстена додели пет Златни олимписки оскари

0
Олимпискиот шампион Шабан Трстена, денес додели пет Златни олимписки оскари за личности и институции кои го поддржувале во неговата кариера. Добитници на...

Трстена по петти пат ќе додели Златни олимписки оскари

0
Олимпискиот шампион Шабан Трстена, денес, ќе додели пет Златни олимписки оскари за личности и институции кои го поддржувале во неговата кариера. Ова е...