таг: чувствувајќи

Играч на снукер заспа на натпревар

0
Сè уште чувствувајќи последици од неодамна прележаниот Ковид-19, Марк Вилијамс – трикратен светски шампион во снукер, заспа на столче на натпревар на едно...