таг: Фаланга

Црногорецот Ласица плукаше кон Фалангата – Македонците збеснаа! (ВИДЕО)

0
Малку фалеше македонската Фаланга да влезе во физичка пресметка со црногорските репрезентативци по завршување на мечот и тоа само поради сељачкиот потег на...