таг: „Ускана“

Одбојкарскиот клуб „Ускана“ во иднина ќе регрутира првотимки од основните училишта...

0
Управата на Одбојкарскиот клуб „Ускана“ од Кичево прави напори во повеќе основни училишта од општината да...