fbpx

таг: трнер

Комити: Да му посакаме Добредојде и успеси на кои заедно ќе...

0
РК Вардар 1961 има нов трнер во името на Давид Дејвис .По официјалната потврда и назначување за прв стратег на македонскиот шампоион ,...