fbpx

таг: Тоти

Тоти: Во мое време се играше фудбал поради љубов, не за...

0
Легендарниот фудбалер Франческо Тоти во интервју за Guardian зборуваше за разликите во фудбалот некогаш и денес, велејќи дека е невозможно да се споредат...