таг: се проценуваат

Австралија Опен ќе ги плати судските трошоци за „случајот Ѓоковиќ“

0
Судските трошоци кои се проценуваат на околу еден милион долари за двете рочишта што беа одржани во Мелбурн поради проблемите со влезната виза на најдобриот...