fbpx

таг: „СДКмк“

Ќе има драстични казни за навреди „за шиптари гасна комора“ и...

0
Порталот „СДК.мк“ објави дека Законот за спречување на насилство и недостојно однесување на спортските натпревари ќе претрпи измени. Спортските клубови ќе го понесат...