таг: сатирично

Донарума доби привремена тетоважа од Милан на својата рака: Свирежите ме...

0
Познатото сатирично шоу „Хиени“ во безброј наврати режирало урнебесни ситуации со големи фудбалски имиња, но во обид да се дојде до примирје меѓу...