таг: рпрезентативец

Аријан Адеми избран за седми најдобар фудбалер во последните 50 години...

0
Македонскиот фудбалски рпрезентативец Аријан Адеми се најде на 7. место во изборот за најдобар фудбалер во последните 50 години во историјата на хрватскиот...