таг: РИрска

ЕП во фудбал кое ќе се одржи 2028 година ќе се...

0
Според најавите на медиумите во Англија токму оваа земја и Р.Ирска ќе поднесат заедничка кандидатура, а конкуренција ќе им бидат Турција и Србија,...