таг: Риота

ВИДЕО: Во стилот на Погба, комичен пенал во Јапонија!

0
Коми Риота, младиот Јапонец на еден необичен начин шутираше од белата топка на еден од фудбалските натпревари.. Нешто во стилот на еден од најдобрите...