таг: репрезезнтацијата

„Ова е моја последна прес конференција“, рече Ангеловски кој се збогуваше...

0
Покрај Горан Пандев, репрезезнтацијата ја напушта и селекторот Игор Ангеловски – Мрме. Тој на прес конференцијата одржана по натпреварот рече дека ќе го...