таг: резилтатот

ВИДЕО: Пелистер води против Вардар, одличен гол на Маневски со глава

0
Борче Маневски го отвори резилтатот на дебрбито Пелистер-Вардар, постигна одличен гол со глава во 17. минуа, за водство на Пелистер. ...