таг: ракометШвеѓаните

Паличка е херојот на Шведска за пласман во финале на ЕП

0
Шведска се пласираше во финалето на ЕП во ракомет.Швеѓаните по лошито старт се консолидираа пред се на сигурниот Палича кој освен бравурозните интервенции...