таг: радувавме

ВИДЕО: Да се потсетиме на легендарниот говор на коментаторот Тони Стојановски...

0
Пред неколку месеци се радувавме, а денеска потсетуваме на легендарниот говор на коментаторот Тони Стојановски од Македонска Радио Телевизија во кој имаше емоции....